Case #13 - Mimipi berdarah


Liz mempunyai sebuah mimpi yang berulang. Saya tanya dia memberitahu di, gaya Gestalt, di kala kini - itu bagaimana kami mendapat pelanggan ke dalam dengan segera dengan sebuah mimpi.

Di sini ialah bagaimana dia bersangkutannya: Saya di sebuah kereta api, di sebelah ibu saya. Di hadapan ialah dua anak lelaki di pakaian seragam hitam, mengusik saya. Dia menjadi susah hati , dan mereka pergi. Sekarang suatu kencing di sebelah saya di dalam keretapi, mengeluarkan banyak darah panas daripada usus dia. Lantai kereta api ialah panas darah merah. Saya ditakuti. Dia hanya berdiri di sana dengan darah kehabisan. Badan yang lain, perkara sama berlaku. Bila kami pergi ke stesen terdapat satu doktor wanita dengan banyak peralatan, saya sangat lega dia di sana.

Saya tanya dia apa dia rasa, untuk menghubungkan dia di satu ada tahap dan lebih dalam ...takut, perasaan mati, bersendirian. Bila dia bercakap sebagai budak lelaki, dia kata, saya hilang tenaga, runtuh ke atas lantai. Tidak boleh mengadakan mana-mana lifeforce atau kemesraan dalam sistem saya. Saya tanya dia masuk ke dalam badan dia - ini menghubungi impian berpengalaman dengan somatik semasa dia mengalami , dan membawanya malah lebih rapat untuk 'siapakah dia'.

5t.dia rasa sebuah baldi sangat dalam dalam dada dia. Saya tanya dia tentang berapa kemesraan dia berasa dalam sistem dia sekarang. Dia melaporkan 30%. Saya memberi maklum maklum balas dia - membawa somatik dia mengalami ke dalam hubungan. Pengalaman saya dia adalah dia orang yang amat mesra - Saya akan berkata 70%. Saya tanya dia tentang jurang ini - dan memberinya satu ujian - bolehkah dia menukar kemesraan dia naik turun. Ini membenarkan kami mula bekerja dengan isu baru muncul, kemesraan. Bila dia bertukar ia jatuh, dia rasa ingin jatuh, mengangkat dan sejuk di usus. Dia kata, dia sebenarnya selalu berasa sakit di usus kecil dia, seperti jarum. Dan dia sangat tertakluk kepada sejuk - sukar untuk bernafas dalam musim sejuk.

Saya tanya dia masuk ke dalam usus kecil dia sekarang. .dia terasa berat, empangan, lembap, tidak bergerak. Dia melaporkan yang dia tidak baik untuk menerima di satu tahap fizikal. Nya keras untuk dia mendapat makanan cukup dari makanan - dia kurus kering dan keperluan mengambil makanan tambahan. Jika dia disentuh, dia mendapat menggertak. Ia memerlukan sedikit usaha untuk dia merelakskan. Dia tidak banyak ke dalam seks. Dia mahu sentuhan fizikal, tetapi lebih kepada seorang kanak-kanak. Saya tanya dia menjadi darah di impian - untuk meneroka kemesraan…

.dia kata, saya kemesraan, penuh dengan hidup, penuh dengan pemakanan. Budak lelaki menolak saya, saya mendapat daripada sistem dia, saya tidak diperlukan olehnya. Saya tanya dia dalam cara apakah ini sesuai dengan hidup dia, menghubungi impian berpengalaman dengan kehidupan sebenar dia.

.dia bercakap tentang cara dia menolak hidup.nya terlalu banyak, terlalu banyak kekacauan ada kalanya, tidak rasa difahami, satu suara laki-laki dalaman memberitahu dia dia patut mati. Jadi saya tanya tentang bapa dia.dia sentiasa berlalu dari. Sebagai seorang kanak-kanak, dia amat tertutup, tidak bercakap dengannya, hanya melihat TV atau menutup dirinya pergi. Muka dia tegas dan padu. Dia berasa kasihan untuknya, bertindak seperti seorang budak lelaki cuba menggembirakan dia.hanya mahu melihat dia tersenyum dan gembira. Sekarang sebagai seorang dewasa, apabila dia melihat bapa dia, dia rasa sakit dalam perut dia. Dia mengharapkannya seperti seorang anak kecil, hendak ibu dia.

Jadi, sekarangnya jelas. Sebagai seorang kanak-kanak dia memerlukan kemesraan induk, bapa dia, tetapi malah ia ialah pemanasan dia dia naik , dan dia tidak pernah boleh. Tugas ialah terlalu banyak untuk seorang kanak-kanak , dan ia berparit dia kuasa kehidupan dia. Sekarang dia tidak mempunyai satu asas yang baik kemesraan menarik dari, dia mempunyai satu tabiat perasaan berparit, dari memberi lebih daripada dia mendapat. Ini membuat dia pemurah dan keibuan terhadap rakyat, tetapi secara dalaman dia hanya rasa kesakitan dan kekosongan. Pemisahan ini mewakili suatu penolakan hidup , dan dia dalam serba salah, satu kebuntuan. Sampai titik ini, kami tidak menyelesaikan kebuntuan, tetapi apa kami buat membawa kesedaran bagi ia. Di Gestalt, segala perubahan mula dengan kesedaran. Dicatat oleh:  Steve Vinay Gunther